OKOK

Vestegnens Bedemandsforretning - bedemand Greve, Ishøj m.fl.

Vestegnens Bedemandsforretning er din lokale bedemand Greve, Ishøj og omegn. Vi har et indgående kendskab til Vestegnens kirker og præster. Alle trosretninger er velkomne, og vi arrangerer naturligvis også borgerlige bisættelser.

Kontakt os og aftal et møde i vores bedemandsforretning, eller vi kommer også gerne hjem til dig. Du kan ringe til en bedemand i Greve eller Ishøj hele døgnet, vi sidder klar på 43 54 55 15 - du er desuden også velkommen til at bruge vores kontaktformular.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail

Greve og Ishøjs lokale bedemand

Hvis et familiemedlem eller en nær ven dør, melder der sig hurtigt en række forskellige praktiske spørgsmål, som kan være svære at overskue, da man ofte er stærkt påvirket følelsesmæssigt. Vores bedemænd i Greve og Ishøj har mange års erfaring med at yde hjælp og vejledning i den svære tid efter en nærtståendes død, og er ofte en stor støtte for de pårørende.

Hos os er alle trosretninger velkomne. Vores bedemænds kendskab til folkekirker og kapeller på Vestegnen er stort. Hertil har vi også et vældig godt samarbejde med de forskellige præster og ledere af andre religiøse trosretninger i området. Dette gør, at vi let og ubesværet kan råde dig i de nødvendige valg, der skal træffes i forbindelse med en begravelse.

Vores forretning på Vestegnen ligger centralt med gode trafikale forbindelser til både Greve og Ishøj. Her i afdelingen tager enten eksamineret bedemand Eva Roger Hansen eller diplomuddannet bedemand Bjarne Roger Hansen imod dig og giver råd og vejledning. Begge har de stor viden og mange års erfaring, og et indgående kendskab til områdets forskellige kirker, kapeller og andre religiøse huse.

Kontakt os på telefon eller mail med spørgsmål eller for at aftale et møde.

Eva

Bedemand

Bjarne

Bedemand

Vestegnens Bedemandsforretning