OKOK

Roholl bedemandsforretning i Valby

Vi er den lokale bedemand Valby. Vores erfarne og professionelle bedemænd har et indgående kendskab til Valbys præster og kirker og er klar til at hjælpe dig i en svær tid.

Aftal et møde med en af vores bedemænd i vores bedemandsforretning på Valby Langgade eller hjemme hos dig. Du kan ringe til en bedemand hele døgnet, vi sidder klar ved telefonerne på 36 17 67 02 - du er også meget velkommen til at bruge vores kontaktformular.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail

Valbys lokale bedemand

Når et familiemedlem eller en nær ven går bort, melder der sig en række praktiske spørgsmål, som kan virke uoverskuelige i den ofte følelsesmæssigt svære situation. Vores bedemænd i afdelingen i Valby har mange års erfaring med at yde hjælp og vejledning i den svære tid, og er en stor støtte for de pårørende.

Vi imødekommer behov og ønsker til begravelser inden for enhver trosretning. Vores kendskab til folkekirker og kapeller i Valby er godt og mangeårigt. Dertil har vi også et rigtig godt samarbejde med områdets præster og ledere af de forskellige trosretninger repræsenteret i området. Dette gør os i stand til nemt og ubesværet at råde dig i de valg, der skal tages i forbindelse med en begravelse.

Vores forretning i Valby ligger på Valby Langgade og er nem at komme til med offentlig transport. I vores afdeling i Valby vil du blive modtaget af enten eksamineret bedemand David Roger Hjelm, eksamineret bedemand Henrik Larsen eller diplomuddannet bedemand Bjarne Roger Hansen. Alle har de mange års erfaring fra faget og et stort og indgående kendskab til områdets forskellige kirker og kapeller.

Kontakt os gerne på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at aftale et møde.

David

Bedemand

Bjarne

Bedemand

Henrik

Bedemand

Roholl Bedemandsforretning