OKOK

Din bedemand i Rødovre, Glostrup, Brøndby m.fl.

Rødovre Bedemandsforretning er den lokale bedemand i Rødovre, Glostrup, Vanløse, Brøndby og omegn. Vi har mange års erfaring samt stort kendskab til områdets præster og kirker, og vores bedemænd træffes hele døgnet.

Du er velkommen her i forretningen, ligesom vi gerne kører ud til dig for at mødes og aftale nærmere. vi sidder klar ved telefonerne på 36 70 04 40 - eller du kan udfylde vores kontaktformular.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail

Din lokale bedemand - Rødovre Bedemandsforretning

Når en i familien eller blandt de nærmeste går bort, kan det være svært at overskue alle de praktiske spørgsmål, der rejser sig i kølvandet på tabet. Rødovre Bedemandsforretning har gennem mange år hjulpet pårørende gennem den svære tid.

Vi har stor erfaring med begravelser og bisættelser inden for mange forskellige trosretninger. Vi har et indgående kendskab til folkekirkerne og kapellerne i Glostrup, Brøndby og Rødovre. Derudover har vi også kontakt og et godt samarbejde til områdets præster og ledere af forskellige trosretninger.

Vores bedemandsforretning ligger på Rødovrevej, tæt på offentlig transport og Damhussøen, og med kort afstand til bl.a. Hvidovre Hospital. I afdelingen i Rødovre vil du blive modtaget af enten eksamineret bedemand Eva Roger Hansen eller diplomuddannet bedemand Bjarne Roger Hansen. De har begge mange års erfaring med arbejdet som bedemænd og et godt kendskab til områdets mange forskellige kirker og kapeller.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller hvis du vil aftale et møde for at få arrangeret en begravelse - vi er altid parate til at tage en samtale om de forskellige muligheder i forhold til både dine og til afdødes ønsker. Vi rådgiver også gerne om alle de forskellige praktiske ting, der skal tages hånd om i forbindelse med et dødsfald og en begravelse.

Eva

Bedemand

Bjarne

Bedemand

Rødovre Bedemandsforretning