OKOK

Kistebegravelse

Ved valg af kistebegravelse er der forskellige ting, man skal være opmærksom på. Der er bl.a. mulighed for at vælge mellem eget gravsted eller begravelse i et fælles gravsted. Derudover skal man være opmærksom på fredningstiden på den enkelte kirkegård.

Fredningstiden er på de fleste kirkegårde 20 år for en kiste, og gravstedet skal derfor købes for mindst 20 år. Størrelsen af gravstedet skal være mindst tre kvadratmeter med plads til en kiste.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring de forskellige valg, der skal træffes i forbindelse med en begravelse i kiste. Vi sidder klar ved telefonerne på 36 17 67 02.

Kistegravsted

Et traditionelt gravsted med egen, individuel afgrænsning, beplantning og valg af gravsten. I kistegravsteder kan der også nedsættes urner.

Kistefællesgravsted

I områder, der imødekommer ønsket om et gravsted i et fælles anlæg. Det er muligt at anbringe en gravsten i plan med jordoverfladen/græsset. Det er ikke alle kirkegårde, der har kistefællesgravsteder.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til kirkegårdene. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring valg af gravsted.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail