OKOK

Hvidovre Bedemandsforretning

Hvidovre Bedemandsforretning er din lokale bedemand Hvidovre. Vores bedemænd og -damer har indgående kendskab til Hvidovres præster og kirker og sidder klar til at hjælpe dig i en svær stund.

Aftal et møde med en af vores bedemænd i vores bedemandsforretning eller hjemme hos dig. Ring til os hele døgnet, vi sidder klar ved telefonerne på 36 75 33 13 - eller du kan udfylde vores kontaktformular.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail

Hvidovres lokale bedemand

Ved tabet af et familiemedlem, eller en nær ven, melder der sig en række praktiske spørgsmål, som kan synes uoverskuelige i den følelsesmæssigt svære situation. Hvidovre Bedemandsforretning har mange års erfaring med at yde hjælp og vejledning.

Vi kan imødekomme særlige behov og ønsker inden for enhver trosretning. Vi har et godt og mangeårigt kendskab til folkekirkerne og kapellerne i Hvidovre, og et godt samarbejde med områdets præster og andre religiøse ledere. Vi kan derfor råde dig nemt og ubesværet i de valg, der skal tages ved en begravelse.

Vores bedemandsforretning ligger på Hvidovrevej, tæt på offentlig transport og Holbækmotorvejen med kort afstand til bl.a. Hvidovre Hospital. I afdelingen i Hvidovre vil du blive modtaget af enten eksamineret bedemand Eva Roger Hansen eller eksamineret bedemand Henrik Larsen. Begge har de mange års erfaring og et stort og indgående kendskab til områdets forskellige kirker og kapeller.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller hvis du vil aftale et møde - vi er altid klar til at tage en snak om mulighederne i forhold til dine og afdødes ønsker til ceremonien og de forskellige praktiske ting, der skal tages hånd om.

Eva

Bedemand

Henrik

Bedemand

Hvidovre Bedemandsforretning