OKOK

Begravelser og bisættelser på Frederiksberg

Frederiksberg Begravelsesforretning er din lokale bedemand Frederiksberg. Vores bedemænd har mange års erfaring med begravelser og bisættelser på Frederiksberg og er en del af flere forretninger beliggende lokalt i København.

Aftal et møde i vores bedemandsforretning eller hjemme hos dig. Ring trygt til os hele døgnet, vi sidder klar ved telefonerne på 38 34 32 20 - eller du kan udfylde vores kontaktformular.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail

Frederiksbergs lokale bedemand

Hos vores bedemænd er der råd og støtte at hente i den svære tid, der følger, når du har mistet en af dine nærmeste. Frederiksberg Begravelsesforretning har mange års erfaring med at hjælpe familie og pårørende på Frederiksberg med de spørgsmål, der melder sig i den svære tid efter et dødsfald.

Vi yder hjælp til alle trosretninger og indfrier gerne særlige ønsker til den sidste rejse, der måtte fremgå af den afdødes sidste vilje eller hvis du som pårørende har særlige ønsker til ceremonien.

Hos os møder du en bedemand, der har et godt og mangeårigt kendskab til folkekirkerne, kapellerne og andre religiøse lokaliteter på Frederiksberg. Vi kan således nemt og ubesværet råde dig i de valg, der skal træffes i forbindelse med en begravelse.

Vores bedemandsforretning ligger i Smallegade, tæt på offentlig transport og med kort afstand til bl.a. Frederiksberg Hospital og Diakonisestiftelsen samt Diakonisestiftelsens Hospice. I afdelingen vil du blive modtaget af eksamineret bedemand Eva Roger Hansen eller diplomuddannet bedemand Bjarne Roger Hansen. Begge har mange års erfaring fra faget og et stort kendskab til områdets kirker og kapeller.

Eva

Bedemand

Bjarne

Bedemand

Frederiksberg Begravelsesforretning